Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Joanra Canosa

pintura, collage, dibuix

Introduction

 La pintura, el collage i el dibuix són la forma habitual que tinc d’expresar-me. La meva obra és fruit del dialeg entre la pintura i la fotografia, en una estreta relació on tot es reinterpreta i retroalimenta. Les tècniques que empreu més sobint són l’oli, l’acrílic, el gouache i l’aquarel·la. L’estil de la meva obra és figuratiu i realista. Faig un recorregut per temàtiques amb cert rerefons social i reivindicatiu. La meva obra pren com a subjecte narratiu els barris de Barcelona i fa referència a la seva gent, a els seus paisatges, a la quotidianitat, a la seva història i a les lluites veïnals que s’hi lliuren. És la visió del meu univers simbolic i més personal.
També tinc un blog on hi vaig publicant algunes de les coses que escric.Amb el vostre suport espero poder seguir creant, no sé viure sense fer-ho.

http://www.joanracanosa.com/

I si voleu llegir els meus relats, podeu anar a:

https://joanracanosa.blogspot.com/


Connections

Joanra Canosa supports:
Joanra Canosa is supported by: